Marc, de huisbewaarder van NST, ging eind november op welverdiend pensioen. Hij heeft zijn opvolgster, Sabine, alle kneepjes van het vak geleerd om een zo vlot mogelijke overgang in de dienstverlening te verzekeren.

Aanspreekpunt
De huisbewaarder is zowaar de ogen en oren van de wijk. Hij zorgt ervoor dat de omgeving en de gemeenschappelijke delen, zowel binnen de gebouwen als rond de gebouwen, goed onderhouden blijven. Hij is het eerste aanspreekpunt voor huurders op het terrein en ziet toe op het nakomen van huurdersverplichtingen.

Verbindende schakel
De huisbewaarder is de verbindende schakel tussen de technische dienst en de dienst wijk- en bewonerszaken. Hij voert zelf kleine herstellingen uit en geeft grotere problemen door aan de technische dienst. Sociale klachten meldt hij aan de dienst wijk- en bewonerszaken. Hij werkt zelf actief rond sluikstorten, het correct gebruik van de fietsen- en autostallingen en de gemeenschappelijke delen.

Contact
Je mag de huisbewaarder altijd aanspreken tijdens zijn dagelijkse ronde doorheen de woonwijken om informatie te verkrijgen of een probleem te melden. Dit kan ook via het contactformulier op onze website of telefonisch op 011/ 68.33.79

nst nieuws Sabine, onze nieuwe huisbewaarder